O NAMA

 

     Ferometal-prerada je tvrtka sa dugogodišnjom tradicijom u metaloprerađivačkoj djelatnosti . Svoje poslovanje započinjemo davne 1991. godine kao malo poduzeće sa tek nekoliko zaposlenih na stalnoj lokaciji u Gornjem Stupniku. Trenutno svoju proizvodnu djelatnost obavljamo na zemljišnoj površini od cca 6200 m2, od čega je cca 3000 m2 proizvodnih hala sa 30 zaposlenika.
     Naš proizvodni pogon je opremljen sa 13 novih CNC strojeva za glodanje i tokarenje marke HAAS, 3D rukom za mjerenje FARO PRIME, te nudimo CO2 i elektro zavarivanje sa FRONIUS aparatima za zavarivanje.
     Danas imamo dvadesetpetogodišnje iskustvo u poslovanju te samim time i prepoznatljivu kvalitetu proizvoda i brzinu usluge, te se trudimo ispuniti sva očekivanja i zahtjeve naših kupaca.
Zahvaljući tome danas smo respektabilna tvrtka u svom području djelovanja, a potvrda tome su neki od naših većih kupaca; Same Deutz Fahr Žetelice, Thales, Hrvatske željeznice, Končar, Oros Linamar Hungary, Maurer AG,...
     Ferometal-prerada je jedini ovlašteni zastupnik Njemačke tvrtke Thales Rail Signalling Solutions Sttutgart, za uvoz, popravak, servisiranje i ugradnju elektro-hidrauličnih postavnih sprava. Servis održavanje i ugradnju sprava vršimo na svim željezničkim prugama u Republici Hrvatskoj.
Također izvozimo i u zemlje Europske unije (Njemačka, Austrija, Mađarska,...)

Kada govorimo o kvaliteti, brzini i cijeni usluge jako smo visoko rangirani kod naših poslovnih partnera SAME DEUTZ FAHR ŽETELICE.
Certifikati ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001 potvrđuju nas kao pouzdanog partnera i tvrtku koja može zadovoljiti dugoročne potrebe svojih kupaca.
Godine iskustva, profesionalnost i kvaliteta su osnove naše proizvodnje i poslovanja.

Podaci o tvrtki.

ESIF Logo eu

CERTIFIKATI

KVALITETA & STANDARDIZACIJA

 

certifikati2

FEROMETAL–PRERADA POSJEDUJE CERTIFIKATE KVALITETE
ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018

powered by Domidona IT Web Hosting GstarCAD 2020